Aikakausilehtien ammattilaisuutta

  +35823302300

Avoimet työpaikat

Puhelinmyyjän paikkoja avoinna – Turku, Loimaa ja Salo

Olemme reilu työnantaja, jolta saat kilpailukykyisen palkkauksen ja mukavan työpaikan


Lehtipalvelu Pirjo Rantala on tunnettu luotettavana, pitkäaikaisena ja vakavaraisena työnantajana, jonka toimistoilla Turussa, Loimaalla ja Salossa työskentelee ammattitaitoisia puhelinmyyjiä. Yrityksemme on toiminut telemarkkinoinnin parissa jo reilut 40 vuotta myyden kaikkien Suomen suurimpien kustantamojen aikakausilehtiä sekä muita lehtiä. Meillä on tyytyväisiä asiakkaita kaikkialla Suomessa.


Nyt haemme myyntineuvottelijoita Turkuun, Loimaalle, Saloon ja tapahtumamyyntiin messuille. Voit lähettää avoimen hakemuksen sähköpostitse tai tiedustella esimerkiksi yhteydenottolomakkeella lisää työhön liittyvistä asioista. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Miksi myyntineuvottelijaksi meille?

Meillä pääset myymään suosittuja aikakausilehtiä, ristikkolehtiä ja pokkareita aina naisten- ja miestenlehdistä lasten- sekä perhelehtiin. Asiakkaidemme kontaktointi tapahtuu kustantamoasiakasrekisteriin pohjautuen. Emme siis keskity kylmäkontakteihin. Myyntipuheemme ovat rehellisiä ja totuuteen perustuvia.


Tarjoamme puhelinmyyjän myyntikoulutuksen alan ammattilaisilta ja mahdollisuuden edetä uralla korkeisiin tehtäviin. Palkkauksemme on kilpailukykyinen, ja lisäksi tarjoamme aktiivisille sekä tuloksellista myyntiä tekeville henkilöille näytelehtiä.


Kysy rohkeasti lisää tai lähetä hakemus suoraan, jos kiinnostuit!